Naša trenerka – mednarodno priznana stilistka Alena Skodič nudi storitve podaljševanja trepalnic, 

vihanja in dvigovanja trepalnic ter laminacije obrvi.

 

Podaljševanje trepalnic

 

 

 

 

Si želite dolge in negovane trepalnice brez potrebe po vsakodnevnem urejanju ter uporabi maskare? Izberite metodo podaljševanja trepalnic, ki lahko vašo naravno dolžino trepalnic podaljša kar od dva- do tri-krat, hkrati pa poveča tudi njihov volumen. Ta metoda je že vrsto let priljubljena pri ženskah vseh starostnih skupin. 

 

Umetne trepalnice so iz mehkega sintetičnega materiala, popolnoma naravnega videza, ki se s specialnim lepilom pritrdijo na naravne trepalnice. Z različnimi tehnikami podaljševanja trepalnic se lahko doseže različna željena gostota, dolžina in ukrivljenost. Izbirate lahko med tretmaji klasičnega in volumenskega podaljševanja.

 

Prednosti postopka:

 • Oči so z gostejšimi in daljšimi trepalnicami vidno in lepo poudarjene brez uporabe maskare.
 • Podaljšane trepalnice ne predstavljajo nikakršne ovire pri vsakdanjih opravilih. Z njimi spite, se sproščate v wellnessu, se tuširate, kopate in plavate, se ukvarjate s športom – popolnoma brez skrbi.
 • Metoda podaljševanja trepalnic je primerna tudi za uporabnice kontaktnih leč.

 

 

Podaljšane trepalnice odpadejo z naravnimi trepalnicami, ki v normalnem ciklu odpadejo vsake 2 do 3 mesece. Za zagotovitev brezhibne gostote trepalnic pa je potrebno redno obnavljanje (po 3 do 4 tednih).

 

Za daljšo obstojnost umetnih trepalnic, lepši videz in ustrezno higieno priporočamo uporabo luksuzne pene Lash Foam za čiščenje trepalnic, ki tudi uspešno odstrani ličila. Nežna pena vsebuje Pantenol (vitamin B5), ki vlaži, regenerira in pomirja kožo ter alantoin, ki jo naredi mehkejšo in pospeši celjenje ran ter kožo zaščiti pred zunanjimi vplivi.

CENIK:

 

PODALJŠEVANJE TREPALNIC

 • Klasično podaljševanje (prvi obisk) – 70,00 € 
  • Korektura (po treh tednih) – 45,00 €.
 • Volumensko podaljševanje (prvi obisk) – 80,00 €
  • Korektura (po treh tednih) – 50,00 €.
 • Posebni efekti (prvi obisk) – 90,00 €
  • Korektura (po treh tednih) – 50,00 €.

 

 

 

 Nobena skrivnost ni, da je na ženski najbolj privlačen ravno očarljiv pogled.

 

 

 

 

 

Vihanje in dvig naravnih trepalnic ter laminacija obrvi po metodi

LASH&BROW Gentle Lamination Concept

 

 

 

Kaj je vihanje trepalnic?

Laminacija trepalnic je koncept nežnega vihanja in dviganja naravnih trepalnic z dlogotrajnim učinkom. Tretma se izvaja s posebnimi losijoni za vihanje trepalnic, učinek liftinga pa traja do več tednov. Negovalni preparati, ki se uporabljajo med postopkom, dlačice regenerirajo, nahranijo, navlažijo in pospešijo njihovo rast. Po nekaj tretmajih laminacije in priporočeni domači negi postanejo trepalnice bolj močne, polne, svileno mehke ter sijoče. Po tretmaju priporočamo domačo uporabo negovalnega balzama One&Only, ki neguje in regenerira dlačice terpospešuje tvorbo novih lasnih mešičkov. Po daljši uporabi postanejo trepalnice sijoče in bolj goste.

Kaj je laminacija obrvi?

Laminacija obrvi je postopek nanašanja preparatov na dlačice obrvi, da te postanejo voljne in primerne za oblikovanje. Postopek permanentno fiksira dlačice v željeno smer in obliko ter poudari njihov barvni ton. Laminiranje lahko popravi in izboljša izgled asimetričnih ali tankih obrvi ter pripomore k zakritju nepravilnih linij.  Postopek pripomore tudi k prikrivanju učinkov starega in zbledelega permanentnega make-upa, obrvem pa daje vselej naraven izgled. Postopek je neboleč in varen, učinek pa traja do več tednov. Po tretmaju priporočamo domačo uporabo Keratinskega voska, ki obrvi ne samo oblikuje in fiksira, ampak tudi regenerira dlačice ter pospešuje tvorbo novih lasnih mešičkov. Po daljši uporabi postanejo obrvi sijoče in bolj goste.

 

Zakaj izbrati laminacijo LASH&BROW?

 

 • Tretma LASH&BROW v le nekaj korakih omogoči popolno laminacijo in regeneracijo dlačic hkrati. Vključuje vrhunske profesionalne izdelke, ki vsebujejo posebne negovalne in krepilne sestavine, hkrati pa skrajšajo čas postopka laminacije.
 • Preparati, ki se uporabljajo med postopkom, vsebujejo hidrolizirani keratin, ki v notranjosti nadomesti izgubljene proteine in tako dlačice odebeli ter ojača, vitamin E pa ima naravne antioksidativne učinke, pomaga pri ohranitvi zdravih dlačic in pripomore k ohranjanju naravne rasti dlak. 
 • Revolucionarna maska za regeneracijo dlačic Regeneration Booster je obogatena s kar 11 krepilnimi in negovalnimi sestavinami kot so fitopeptidi iz Curcume longe, Niacinamid, Hialuronska kislina, Arginin, Vitamin E, rastlinski keratin, Prolin in Pantenol. Njene aktivne sestavine prodrejo globoko v strukturo dlačic in jih obnavljajo, pospešujejo proces regeneracije, preprečujejo izpadanje ter spodbujajo nastajanje novih lasnih mešičkov.

To revolucionarno masko za regeneracijo dlačic, ki je namenjena za rabo v salonu, smo preoblikovali in prilagodili za enostavno domačo uporabo. Tako smo razvili Negovalni Balzam ONE&ONLY. Priporočamo, da te izdelek (predvsem po tretmaju laminacije) uporabljate enkrat dnevno, saj vsebuje koncentrirane fitopeptidne delce iz Curcume longe, tropske rastline, o kateri je biomedicina do sedaj opravila največ možnih študij.

 

Ti predstavljajo prvo generacijo pristnih rastlinskih peptidov in so revolucionarno odkritje, ki odpira vrata novi generaciji kozmetičnih izdelkov. Nova tehnologija na področju kozmetike je uspela narediti revolucionarni preboj s koncentriranim izvlečkom totipotentnih/matičnih celic korenike Curcume longe, ki imajo izjemno regenerativno sposobnost. Fitopeptidi so prva aktivna kozmetična sestavina, ki ohranja in spodbuja lastni regenerativni potencial dlačic. Kot lasni 3D printer z ‘bio-programiranjem’ reaktivirajo, nadzorjujejo ter spodbujajo rast lasnih mešičkov. 

 

 

 CENIK:

 

LASH&BROW vihanje, laminiranje in keratinska nega trepalnic : 40,00 €.

 

LASH&BROW laminacija in keratinska nega obrvi: 40,00 €.

Cena vsebuje tudi storitev barvanja.

 

 

 

LASH&BROW je vaš luksuzen tretma za laminacijo in nego naravnih trepalnic ter obrvi.

 

 

 

KONTAKT

 AS-LASHES Alena Skodič S. P.

Kidričeva ulica 17, 3310 Žalec

 

 051 884 409

 academy@as-lashes.si 

DELOVNI ČAS

Po dogovoru.

AS-LASHES Academy © 2024 Vse pravice pridržane. - 5ka.Internet