• Želela bi se vam zahvaliti za vse podane informacije in pomoč, res ste profesionalka na tem področju. Hvala vam tudi za svetovanje pri praktičnem delu, predvsem pa za vašo potrpežljivost in ”jeklene živčke”. :) Upam, da mi s časoma le uspe.

   

  Tjaša

  STILISTKA

   
 • Alena, najlepša hvala za vaše potrpljenje in vašo pomoč. Bila sem zelo zadovoljna, čeprav sem delala s takim strahom, ker mi je gledal profesionalec pod roke. Vem, da me čaka še ogromno dela, a sem vesela, da sem imela mentorico kot ste vi. Zelo sem navdušena nad vašimi produkti in mislim, da jih bom uporabljala v bodoče, ko bodo pošle moje zaloge.

   

  Petra

  STILISTKA

   
 • Alena, hvala, ker ste z menoj delili svoje profesionalno znanje. Poleg vseh ponudnikov izobraževanj v moji bližini na tem področju, sem se odločila za vas – KER STE NAJBOLJŠI. In ni mi žal, da sem se vozila iz Celovca v Žalec. Kapo dol in tako naprej!

   

  Sabina

  STILISTKA

   
 • Moram vam povedati, da super predavate in na zelo jasen način - zelo profesionalno. Vidim, da je res pomembna koncentracija pri delu, tako da sedaj sledi le vaja in vaja, da bo šlo bolj gladko.

   

  Polonca

  STILISTKA

   
 • Moram povedati, da sem zelo zadovoljna s tečajem pri vas! Super, res super tečaj, na katerem sem se ogromna naučila! Definitivno vas bom priporočala vsem!!! Hvala še enkrat za vso znanje ki ga nesebično delite z vsemi!

   

  Suzana

  STILISTKA

   
 • Vaši izdelki so fenomenalni. Tehnika, ki sem se jo naučila pri vas, mi je olajšala delo, ki sedaj poteka hitreje in je bolj kakovostno. Definitivno bom uporabljala vaš material. Stranke so zadovoljne in s tem tudi jaz. Lep pozdrav iz Prekmurja.

   

  Petra

  STILISTKA

   
 • Še enkrat hvala za vso predano znanje, pomoč in motivacijo!!! Super dan je bil in komaj čakam na vaše naslednje izobraževanje!

   

  Nina

  STILISTKA

   
 • Še enkrat hvala lepa za predano znanje, pomoč, nasvete in potrpežljivost pri izvajanju podaljševanja trepalnic. Sedaj pa vaja dela mojstra, če mojster dela vajo! ;)

   

  Mateja

  STILISTKA

   
 • Hvala vam še enkrat za vaše posredovano znanje … večinoma delam le še volumensko podaljševanje trepalnic, tako zelo so stranke navdušene!

   

  Sandra

  STILISTKA

   

KONTAKT

 AS-LASHES Alena Skodič S. P.

Kidričeva ulica 17, 3310 Žalec

 

 051 884 409

 academy@as-lashes.si 

DELOVNI ČAS

Po dogovoru.

AS-LASHES Academy © 2024 Vse pravice pridržane. - 5ka.Internet