AS-Lashes DOGODKI

in ONLINE IZOBRAŽEVANJA

 

V sklopu AS-Lashes Akademije organiziramo dogodke in online izobraževanja za stilistke,

ki si želijo izpopolniti svoje znanje, se naučiti kaj novega in se družiti s kolegicami,

izmenjati mnenja ter slediti trendom lepotne branže.

 

 

 

 

 Izobraževalni

Seminarji

 

 

ELITE LASH TALK

 

 

 

 ELT logo

Zaradi pomanjkanja druženja lash-stilistk smo se pri AS-Lashes odločili, da pričnemo z novim projektom, ki smo ga poimenovali Elite Lash Talk.

 

Gre za serijo izobraževalnih seminarjev, ki bodo potekali enkrat mesečno. Vedno bomo obdelali kakšno drugo temo, povabili še kakšno drugo predavateljco in glede na to prilagodili čas, kraj ter potek dogodka.

 

Odločili smo se za spontanost, zato so vaše želje, predlogi in interesi vedno dobrodošli. Sproti bomo določali teme in točne termine. Če se vam je že porodila kakšna ideja, nam hitro pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

 

 TEMA DATUM PREDAVATELJICA POTEK PRIJAVA
         

 

 

 

 

 

 

 

Spletno

Izobraževanje

 

 

LAMI-nar

 

 

 

 3 uvodna

 

LAMI-nar je lahko razumljivo spletno usposabljanje za laminacijo trepalnic in obrvi za lami-stilistke, ki poteka v aplikaciji Telegram.

 

Preko objav v kanalu trenerka Alena z vami deli trike in nasvete, ki vam bodo v pomoč pri vaši poti do čudovito zavihanih trepalnic ter perfektno laminiranih obrvi. Nauči vas podrobneje razumeti postopek od začetka do konca in poda veliko informacij - vse na enem mestu. V objavah pokaže in pove marsikaj o svojih tehnikah, ki jih je razvila v zadnjih letih. Lekcije LAMI-narja vam pomagajo, da se naučite narediti čudovite rezultate zavihanih trepalnic in veliko hitreje razveseliti svoje stranke ter zaslužiti spodoben denar. Informacije so podane enostavno, a hkrati obsežno.

 

Poleg kanala je na voljo še klepet, kjer ste stilistke vabljene, da sprašujete, delite fotografije svojega dela in komentirate deljene vsebine drugih udeleženk.

 

PRIJAVA

 

 

 

KONTAKT

 AS-LASHES Alena Skodič S. P.

Kidričeva ulica 17, 3310 Žalec

 

 051 884 409

 academy@as-lashes.si 

DELOVNI ČAS

Po dogovoru.

AS-LASHES Academy © 2024 Vse pravice pridržane. - 5ka.Internet