Iz Belorusije v Nemčijo in nato v prelepo Slovenijo

 

Pozdravljeni, sem Alena Skodič! =)

 

Veliko od vas že pozna zgodbo o tem, kako sva se z mojim možem Antonom 8 let nazaj preselila iz Nemčije v njegovo rojstno deželo, prelepo Slovenijo.

 

Čeprav sem po poklicu pedagoginja, sem že v Nemčiji pričela svojo karierno pot v kozmetični stroki. Odločila sem se, da bom to pot nadaljevala tudi v Sloveniji.

 

Zahvaljujem se vsem mojim prvim strankam! Zaupale ste mi svoje nohtke, trepalnice in obraz za permanentni make-up. Vse to, pa čeprav se morda na trenutke nismo popolnoma razumeli zaradi mojega slabšega znanja jezika. 😉

 

Alena Skodič

 

Leta 2013 sem tako odprla svoje podjetje, pričela s salonskim delom in opazila, da je tretma podaljševanja trepalnic v Sloveniji precej slabo razvit. Manjkali so dobri tečaji in material za delo je bil enostavno predrag za slovenski trg.

 

Začetki blagovne znamke AS-Lashes

Po vsem, kar sem omenila zgoraj, sem videla priložnost in sprejela odločitev, da tudi slovenskemu trgu ponudimo kvalitetne a cenovno dosegljive produkte. V istem letu sem zato ustanovila blagovno znamko AS-Lashes in pričela s tečaji podaljševanja trepalnic.

 

Pot vsekakor ni bila lahka. Moj urnik je takrat izgledal nekako tako:

  • od jutra do večera delo v salonu s strankami,
  • med vikendi tečaji,
  • vsak večer obdelava naročil in
  • iskanje dobaviteljev ponoči.

Seveda pa je bilo potrebno med tem časom potrebno urediti še dodatne obveznosti:

 

  • Obvezno testiranje novih materialov.
  • Kontaktiranje novih potencialnih strank in predstavitev produktov. Kot rečeno je bil moj cilj prilagoditev cen za slovenski trg. Ker pa so bile cene naših produktov precej nižje, kot pri drugih znamkah, so nas potencialne stranke večkrat zavrnile z odgovorom “poceni ste, zagotovo je zato material slab”. Torej sem se morala zelo truditi, da sem dokazala nasprotno.
  • Sčasoma so moje delo opazili in spoznali tudi v tujini, kar je odlično! A obenem to pomeni tudi veliko dela: vabila na različne dogodke (tekmovanja in konference) in seveda tečaje.

 

In kar naenkrat je bilo preveč dela za eno osebo

Z možem Antonom sva opazila, da sploh nimam več prostega časa, ker so se dnevi vrteli le okoli prodaje, tečajev in potovanj. Zato sva se odločila, da AS-Lashes postane družinsko podjetje in del poslovanja prevzame Anton.

 

Ko sem izbirala ime za podjetje, je bilo mišljeno, da “AS” pomeni Alena Skodič. Sedaj pa lahko rečemo, da pomeni Alena + Anton Skodič. <3 Še dobro, da se tudi ime mojega moža začne z A, da ni bilo potrebno menjati naziva podjetja in blagovne znamke. Haha =)))

 

 

 

Alena in Toni Skodič

Organizatorja Lash Pro Contest 2019: Alena in Anton Skodič

 

 

Prva blagovna znamka za podaljševanje trepalnic v Sloveniji

AS-Lashes je tako postala prva blagovna znamka za podaljševanje trepanic v Sloveniji. Zasnovana je bila 7 let nazaj in se še vedno širi. Ves čas delamo na novih projektih in pridobivamo nove distributerje ter trenerje.

 

Še posebej pa smo ponosni, da smo edini v Sloveniji, ki imamo blagovno znamko, pod katero so vsi kozmetični izdelki proizvedeni v EU (v Nemčiji).

 

Tu pa je še naša Love Lash Collection, ki jo je razvil in jo še vedno izboljšuje mož Anton. Dokaz, da smo na dobri poti je že samo dejstvo, da smo bili nominirani za NALA AWARDS in postali TOP 5 finalisti med inovativnimi izdelki iz naše industrije. Torej 5 iz celega sveta! Resnično smo ponosni!

 

AS-Lashes napreduje in raste samo zaradi vas, naše drage stranke! Vi ste z nami, nas podpirate in nam zaupate.

 

Najlepša vam hvala iz srca!

 

Vaša Alena

Z AS-Lashes do uspeha!

 

KONTAKT

 AS-LASHES Alena Skodič S. P.

Kidričeva ulica 17, 3310 Žalec

 

 051 884 409

 academy@as-lashes.si 

DELOVNI ČAS

Po dogovoru.

AS-LASHES Academy © 2024 Vse pravice pridržane. - 5ka.Internet