In to od mnogo strank. Seveda gre za napačno mišljenje, ki ga moramo kot izobražene stilistke spremeniti.

 

Obstojnost umetnih trepalnic in zdravje naravnih trepalnic in oči sta odvisna od pravilne priprave naravnih trepalnic že pred postopkom podaljševanja v salonu in seveda od redne nege doma.

 

AS-Lashes svetuje:

  1. Priprava trepalnic pred postopkom


Z AS-Lashes čistilno peno odstranimo maščobe, ki jih izloča naša koža, ostanke starih ličil, prahu in smoga. Naravne trepalnice morajo biti čiste in optimalno pripravljene za lepljenje umetnih, kar zagotavlja večjo obstojnost podaljškov.

  1. Redna nega doma


Priporočljivo je, da umetne trepalnice in oči (veke) čistimo 1 – 2 krat na dan. Maščobe in ličila so glavni sovražniki lepila. In če jih ne odstranjujemo redno, vplivajo na obstojnost lepila in umetnih trepalnic.

 

Poleg obstojnosti pa je – še pomembnejši razlog – higiena oči

 

Pri slabi higieni se pojavi disfunkcija žlez lojnic, pri katerih je drenaža zaradi spremenjenih izvodil motena. Posledica je vnetje vek (blefaritis), ki se izraža kot otekla veka s pordelim robom, zaspančki v notranjem kotu očesa zlasti zjutraj, luskice – zasušen izcedek na robovih vek in ob trepalnicah ter dražeč, pekoč občutek v očeh. Včasih lahko blefaritis povzroči celo izgubo trepalnic.

 

Blefaritis in demodeks

 

Naša naloga je, da izobražujemo naše stranke, jim profesionalno svetujemo in konstantno sledimo stanju naravnih trepalnic, da pravočasno preprečimo morebitne neprijetnosti.

 

Vsak izdelek ni kompatibilen z umetnimi trepalnicami, zagotavljamo pa vam, da je uporaba AS-Lashes čistilne pene odlična rešitev. Več o negi trepalnic in kako jih pripravimo na postopek si oglejte v spodnjem videu.

 

AS-Lashes skrbi za vas in za vaše stranke!

 

KONTAKT

 AS-LASHES Alena Skodič S. P.

Kidričeva ulica 17, 3310 Žalec

 

 051 884 409

 academy@as-lashes.si 

DELOVNI ČAS

Po dogovoru.

AS-LASHES Academy © 2024 Vse pravice pridržane. - 5ka.Internet